Välj en sida

Arbetet med hö

Vi strävar alltid mot att kunna presentera och producera det mest näringsrika höet för våra kunders skull. Vår ambition är att kunna möta olika behov och arbetar konstant med diverse förbättringsmetoder. Det pågår ständigt ett utvecklingsarbete gällande såväl metod- som arbetsprocess för att kunna klara av detta. Vissa av våra olika hösorter är unika och framtagna i vår gårds regi. Tre av dessa varianter är: Klöver och Timotejhö som innehåller extra protein, Hundäxingshö som har lägre sockerhalt samt Klöver och Lucernehö som innehåller en högre proteinhalt. Även andra lite mer vanliga sorters hö finns naturligvis också att tillgå.

En viktig del i framtagandet av vårt hö är att vi sluttorkar höet inomhus vilket gör att viktiga näringsämnen inte går förlorade. Denna process skapar en ökad produktionskostnad men vi anser dock att kvalitet är viktigare än kvantitet inte minst ur djurens måendeperspektiv. Höets kvalitet kontrolleras och verifieras kontinuerligt genom digert analysarbete av ett utomstående företag. För den som är intresserad finns analyserna från 2022 nedan. Önskas än mer information gällande vårt arbete med hö så tveka inte utan kontakta oss via mail eller helt enkelt fråga oss när vi ses. Vi kommer göra allt för att besvara era frågor och funderingar så fort vi kan.

Analyser av vårt hö

 

Beställ HÖ!

Beställ så här:

Fyll nedanstående kontaktformulär och beskriv dina önskemål gällande hösort, kvantitet, hämtning, leverans etc så återkommer vi inom kort. 

 

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Prislista

  väståkra lantbruk

  Södra Virestads byaväg 32
  231 91 Trelleborg
  0708 50 85 87
  info@vastakra.com